Despre târgul on-line al locurilor de muncă

Bine ați venit la târgul on-line al locurilor de muncă!

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional (fizic). Pe o platformă unică persoanele în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni cu posibilii angajatorii.

Un târg de locuri de muncă electronic va cuprinde locuri de muncă vacante din diferite domenii de activitate, disponibile în Republica Moldova și informație amplă despre angajatorii participanți la târg.

Târgurile vor fi organizate atât pe anumite domenii de activitate ale pieței muncii, cât și, generale, cuprinzând toate domeniile de activitate. De asemenea, acestea pot fi organizate pentru anumite segmente țintă, în conformitate cu necesitățile și cerințele pieței muncii la moment.

Târgul on-line al locurilor de muncă poate fi vizitat de orice persoană, oricând are posibilitatea și de oriunde nu s-ar afla, acesta fiind avantajul incontestabil al unui târg on-line.

O campanie de promovare va preceda orice târg de locuri de muncă on-line care va specifica perioada de desfășurare și tematica acestuia. Promovarea târgului va începe cu trei-patru săptămâni înainte de deschiderea târgului. În cazul organizării unui târg de locuri de muncă tradițional (fizic) concomitent cu cel electronic, atunci deschiderea târgului electronic va avea concomitent.

La târg poate participa orice angajator ce își desfășoară activitatea în Republica Moldova.

Evenimentul poate fi vizitat de orice persoană ce se află în Republica Moldova sau în afara țării.

Un târg va fi activ doar în perioada specificată.

Pentru vizitatori

Târgul on-line al locurilor de muncă oferă posibilitatea persoanelor în căutarea unui loc de muncă de a-și găsi locul de muncă dorit. Participarea la târg este gratuită și nu necesită înregistrare.

Târgul poate fi vizitat oricând aveți posibilitatea și oriunde nu v-ați afla, pe durata desfășurării acestuia.

În cadrul unui târg vor fi plasate doar locurile de muncă vacante din Republica Moldova. În caz că v-a interesat un loc de muncă vacant aveți posibilitatea de aplica la acesta, direct de pe pagina web a târgului.

Pentru angajatori

În cadrul unui târg on-line al locurilor de muncă, angajatorii au posibilitatea de a-și lărgi aria de căutare a viitorilor angajați. Locurile de muncă vacante, plasate în cadrul unui târg, vor putea fi vizualizate nu doar de moldovenii din țară, dar și de cei aflați peste hotare, în timp real, pe durata desfășurării târgului.

Astfel, timpul de căutare a persoanei potrivite pentru locul vacant plasat va fi redus considerabil.

În același timp, angajatorii au posibilitatea de a-și promova compania, locurile de muncă disponibile, condițiile de muncă și altă informație utilă și relevantă, prin plasarea informației și/sau a unui spot video în profilul companiei sale, special creat pentru aceasta.