Pagina companiei

Contacte

e-mail: info@aspa.md

Tel.: 0235-32894, 0235-30028, 0235-30076

Domeniul de activitate

Industria Prelucrătoare

S. A. ASPA

Despre companie:

Domeniile principale de specializare a companiei "ASPA" S.A. sunt fabricarea pieselor pentru sistemele de injecţie a combustibilului pentru motoarele de avion, pentru diverse conducte de alimentare, pentru sisteme şi aparataj hydraulic inclusiv din materiale greu prelucrabile (aliaje din inox austenitic, inox termorezistent, aliaje din titan ect). O altă linie de producere o constituie piese şi ansamble pentru diferite reductoare, construcţii sudate cu destinaţie specială, utilaj agricol. Tot odată continuă producerea unei game variate de scule aşchietoare speciale pentru prelucrarea metalului, inclusiv din oţel rapid, oţel rapid obţinut prin metalurgia pulberilor şi cu plăcuţe brazate din carburi metalice: cuţite de strung, broşe, burghie, tarozi, teşitoare, freze, alezoare, adâncitoare, lărgitoare, role de randelinat şi rulat filet ş.a. Paralel se desfăşoară fabricarea echpamentului tehnologic cum ar fi ştanţe, forme de turnare a masei plastice, de presare a cauciucului; scule de măsurat inclusiv calibre. Proiectarea sculelor de aşchiere şi de măsurat, a echipamentului tehnologic este asigurată de ingineri experimentaţi a de secţiei de proiectare.

Posibilitatea asigurării proprii cu dispozitive, scule de aşchiere şi de măsurat, precum şi posesia unui sectorul termic dotat, ne permite soluţionarea unui spectru larg de probleme tehnice ce ţin de fabricarea celor mai complicate piese. S.A. «ASPA» este deschisă spre colaborare cu parteneri noi, sunt disponibile capacităţi de producere libere, dotate cu infrastructura necesară pentru a însuşi comenzi noi în serii mari şi în masă. Colectivul întreprinderii garantează fabricarea producţiei de o calitate înnaltă în corespundere cu cerintele comandatarului.

Aşezarea geografică şi relaţiile economice tradiţionale, atât cu partenerii din Vest cât şi cu cei din Est, ne recomandă drept un candidat atractiv în vederea realizării unei colaborări durabile şi reciproc avantajoase.

Posturi vacante

    Nu sunt posturi vacante